Allson Kyl & Fryslager

Adress
Åtorp 129
693 94 Åtorp

Telefon: 0586-730 240
Fax: 0586-730 395

Hitta hit »

Tjänster

Kyl- frys- och torrlagring

Vi anpassar oss efter våra kunders behov, stora som små. Vår filosofi är att se lösningar istället för problem. Företaget bygger och utvecklar det mesta i egen regi, allt ifrån byggnader och IT-program till plockningsrobotar. Därmed törs vi påstå att Allson är landets mest innovativa kyl-och fryslager. Vi sätter hela tiden nya mål för att öka effektiviteten och erbjuda bästa lösningar till bästa pris.
Kontakta oss med förfrågan »

Infrysning

Kontakta oss med förfrågan »

Transportförmedling

Vi samarbetar med de flesta transportbolag.
Kontakta oss med förfrågan »

Ordersammanställning

Vi får en order från dig som kund (via fax, mejl, edi),ordern läses in i vårt system, vi bokar frakten med förutbestämd fraktare, ordern plockas, pallarna plastas och adressetiketteras, fraktsedel skrivs ut som transportören får vid godshämtning.
Kontakta oss med förfrågan »

Etikettering, emballering och paketering

Vårt dotterbolag AB Packman driver ett packeri med påsmaskin och multivac för paketering av all slags frysta varor. Etikettering och övriga tjänster är ett av mervärdena du får genom att välja oss. Om det så är 500.000 etiketter som ska på konsument förpackningar till en kampanj eller byte av ytterlåda vid felaktigt emballage. Vi löser era problem.
Kontakta oss med förfrågan »